Tebūnie TAIP !
 

Stintų šventėje Palangoje 2018 vasario 16-17 d

Smagus savaitgalis Palangoje prabėgo. Kartu su Robertu ir savo pačiutėmis atšventėme vasario 16-ąją ant jūros kranto pirtelėje Išpėrėme stintų mėgėjus ir Palangos ruonius kurių buvo 39 žmogeliukai. Vien ko vertas viso prezidentinio Sveikuolių sąjungos kortedžo išpėrimas.

Praleidome 3 dienas prie tilto su iškeltomis Lietuvos ir LPBD vėliavomis, nesuskaičiuojamas kiekis žmonių praėjo pro šalį, fotografavo išbėgančius iš pirtelės ir besimaudančius jūroje. Vien tik kuomet apie 400 ruonių pliūkštelėjo į jūra ant tilto buvo kone keli tūkstančiai žmonių.

Jeigu tikėti kai kurių pabuvojusių pirtelėje pažadais, turėtume draugijoje turėti naujų narių. O kurie šiemet neišdrįso po pirties nusimaudyti jūroje žadėjo tai padaryti kitais metais.

Bičiuliškai,

Giedrius B.

Noriu paantrinti Giedriui, buvo nuostabu. Penktadienį gavome truputi sniego, užtat šeštadienio ir sekmadienio oras buvo puikus. Atlikti namų darbai davė rezultatus. Turėjome pilnas grupes. Iš pirties išleisdavome laimingus, susižavėjusius žmones. Puikiai susidirbome su Giedriumi, buvom gera komanda, o darbas tapo malonia pramoga.

Robertas  "Angelai ir Demonai"

 
 
 
 
Parašykite
Paskambinkite
Apie